translate

tisdag 17 mars 2009

"Favorit" i repris...

Ja, det stämmer. Det är andra gången på kort tid som denna illustration finns med på min blogg. Jag har nu fått den tredje mobilen från Sony Ericsson och även den hade fabriksfel! Hurra! Nu ska min nya kompisar på Anovo få tillbaka den och skicka ut ytterligare en till mig. Alltså mobil nr 4. Att byta till en annan modell är tydligen väldigt krångligt. Men just nu önskar jag att jag hade tagit en C905 i stället.... Fortsättning följer...

3 kommentarer:

  1. Trist för dig! Mobiler ska ju liksom bara funka, annars äär de ju bara till besvär. Själv äär jag hemma sjuk...åkte på en dunderförkylning i går kväll så nu jobbar jag på att kurera mig med honungsvatten och Vickstabletter (alla naturmedikament är ju förbjudna då man är gravid...)

    SvaraRadera
  2. Lena: Vad trist att du är dålig. Jo jag minns hur det var, man fick inte ta något. Tur att jag inte hade så mkt pollenallergi den våren som jag blev gravid...! Hoppas du kryar på dig snabbt!

    SvaraRadera
  3. blä vad tråkigt! hoppas nr 4 är i bra skick då! och du är det såhär fint väder till helgen får ni komma hit och fika i trädgården så kan trollungarna busa av sig lite!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.