translate

söndag 15 mars 2009

Show me yours and I'll show you mine - Stillhet

Veckans tema hos WTFDCOM's fotoutmaning är Stillhet. Nu får ni leva med en lite lång förklaring fram till hur det blev som det blev. Det var nämligen så att vi på eftermiddagen hade besök av den nyfunna bekanten Lena på fika. När hon skulle gå hem så pratade vi lite om hennes mage och att det låg en bebis i den. Därefter lekte lilla L loss ordentligt med dockorna -eller bebisarna. Men efter en stund var det roligare att leka bebis själv tyckte lilla L.

Så kom melodifestivalen och det var ett högt tryck på lilla L. Hon dansade framför TV'n till varenda låt. Men när Malena's operabidrag dök upp (som sedan gick o vann???) tyckte hon att det var kass och gick sonika och la sig och somnade. Och så här blev det...
Lilla L, som fortfarande också lekte bebis, intog dockans sovplats. (Dockan behövde inte gå lottlös utan fick också en sovplats i form av en inredningstidning på soffbordet!)

7 kommentarer:

 1. heheh, vill man så går det=) hon ser ju onekligen ut att sova gott!

  Mysig bild!

  SvaraRadera
 2. Härliga unge!
  Mams

  SvaraRadera
 3. Haha! Tack för fikan! Roligt att man kunde inspirera unga tösen. :)

  SvaraRadera
 4. Hahaha, vilken busunge. Härligt med lite lugn efter den dagen ;)

  SvaraRadera
 5. Där skulle jag vilja sova en stund nu känner jag :O!

  SvaraRadera
 6. Ja, det brukar vara som att vända blad i en bok ungefär, med små busungar som hållt igång rejält... Pang bom, så sover de - var som helst och hur gott som helt! :-)

  SvaraRadera
 7. Så sött, ja de där små somnar när, var o hursomhelst när de väl blir trötta =)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.