translate

måndag 12 januari 2009

Tipsad om insynsskydd

Foto från Inne Onlines hemsida
Blev tipsad på Fru Sätterlunds blogg (som förövrigt är en blogg jag spanat in mer o mer. Värd att besöka!) om en dekorplast för fönster på metervara från inneonline.se .
Den skulle passa fantastiskt bra i våra vardagsrumsfönster som har en otrolig insyn då de nästan går från golv till tak.

Väldigt snyggt tycker jag. Förhållandevis billigt verkar det vara också. Dock krävs det ju några meter till vårt vardagsrum, där vi har fyra sådana breda fönster. Vad tror ni? Skulle det passa hos oss?

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Har hittat in till dig för första gången. Trevlig blogg :) Ville passa på att säga att jag uttryckt mej lite galet ang. Pelargonerna. De finns inte på metervara ordagrant utan de finns i två längder. Bara så det inte blir tokigt.
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Som den fösntertittare jag är har jag sett just den där "fönsterplatsen" på massa fönster. Ligger ju mycket lägenheter i markplan i denna stan. Just den emd blommor tycker jag är söt. Har sett att de säljer sådan (eller snarlik) på rullmeter på Järnia. Samt massa andra mönster såklart! =)

  SvaraRadera
 3. Tror det kan vara fint, om inte annat måste det vara skönt att bli av med lite insyn, kan ju hoppas ni slipper vinkningar från "Came" i fortsättningen ;) Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.