translate

torsdag 22 januari 2009

Bokslut och påringningar

Sitter för fullt med bokslutet. Har blivit lite framskjutet då lilla L var sjuk hela förra veckan och veckan innan det gick åt till beställningar mm. Har gjort en tredjedel ungefär. Hinner nog det viktigaste inför momsrapporterandet denna vecka i alla fall. Får göra klart resten nästa vecka om jag inte hinner klart. Puh! Men jag känner verkligen att jag behöver en bättre arbetshöjd när jag sitter med laptopen på övervåningen. Vardagsrumsbordet är alldeles för högt. Ska helt klart önska mig det där laptopbordet från IKEA som jag skrev om häromdagen.

En annan sak som jag insett att jag måste ha och därför också kommer att önska mig är en klockradio. Varför? Ta bara i går. Jag jobbar ju som bekant natt också två nätter i veckan och går då och lägger mig kl 7 på morgonen och sover till 14.00. I går ringde det 3 olika personer på mobilen och jag fick 2 st sms. Lite svårt att få ro och sova. En av dem ringde även och väckte mig i förrgår på samma sätt. Smidigt! Så... inget mer alarm i mobilen för min del framöver. Önskar mig följande från Clas Ohlsons webshop, eller någon liknande.
foto från Clas Ohlson's hemsida

3 kommentarer:

  1. Men gumman..du har ju samma mobil som mig. Då borde du också kunna ha den som alarm, fast att den är avstängd...den sätter liksom på sig själv när alarmet går igång!! Prova! puss

    SvaraRadera
  2. Mmm.. om inte min mobil hade lagt av och är på väg till service så hade det funkat alldeles utmärkt. Min gamla mobil har inte den funktionen... Vem vet när jag får min mobil tillbaka igen. I vilket fall, så har jag hellre en klockradio att vakna till än mobilen. Tack ändå gumman! =)

    SvaraRadera
  3. Skulle precis skriva det Erika skrivit. Tror faktiskt att alla min mobiler haft den funktionen, till och med den första... :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.