translate

onsdag 2 januari 2008

nyår, bröllop, tåkänsla o rikspucko

Nyårsafton har passerat och inträdet i 2008 gjordes på fin bröllopsfest!
Vi hade det fantastiskt trevligt och kom såklart sent i säng på hotellet. Måste ju tillägga att det var lyxigt att få vakna upp utan barn på rummet o bara ligga o dra sig o sen gå ut o få frukost serverad.

En ganska jobbig förmiddag inledde dock dagen då jag förpestade den för alla i min närhet (F, mamma, pappa o lilla L) när jag svor o skrek över att jag inte fick till min festfrisyr som jag ville ha den. Till slut blev det en kompromiss som väl på festen kändes helt ok.

Med hjälp av Malins inlånade stövlar (TACK!) kunde jag också föra mig finfint i min festblåsa.
Har ej fått bilder från min mor på detta än så det kommer senare men bjuder i alla fall på en bild på bröllopsparet. Dock var en heldag i klackar inte det bästa för mina stackars tår som jag fortfarande i dag inte har någon som helst känsel i. Känns inte så bra. Hoppas den kommer tillbaka. 2 tår på vänster o en tå på höger har drabbats av detta fenomen.

Som sagt - bröllopet o festen var väldigt lyckade.


Sen utnämnde jag mig till årets rikspucko - eller 2007 års rikspucko eftersom det var då Josefinfin fyllde år o jag GLÖMDE gratta henne på hennes födelsedag. FÖRLÅT! Och när jag väl kom på det i går kväll ringde jag till det gamla mobilnumret i tron om att hon skulle svara o skickade därefter ett SMS istället. Tur att du kollade av det gamla numret i alla fall. Och jag ringer dig sen o grattar på riktigt på det riktiga numret!! Hurra för Josefinfin!! =)

1 kommentar:

  1. hahaha!
    Du är då inget rikspucko! puss på dig!!! Jag fyllde ju bara Mummel-mummel-mummel å inget jämt eller nått. Å som sagt. Jag själv är ju USEL på att minnas födelsedagar....

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.