translate

lördag 25 juli 2009

Mina favoritpyssel! Del 1

Då jag har gått in i någon slags semesterdvala där hjärnan slutat hitta på nya pyssel men ändå lider av pysselabstinens - så tänkte jag visa er mina favoritpyssel under året. Det här är del ett och består mest av dekorplast, målning och tapetsering.
Med hjälp av tapeten Tema e Variazioni från Cole and Son tapetserade jag våra sänghyllor. Därefter lackade jag flera lager med interiörlack för att få en tålig yta!
Samma tapet fick pryda det gamla slitna tårtfatet som jag först sprayade med svart färg.
Ett gammalt överskåp till en gammal 60-talsmöbel målades vit och pryddes med svart dekorplast. Skåpet lämpade sig perfekt som DVD-skåp i vardagsrummet!
Jag ledsnade på papperskasseförvaringen av diverse återvinning och köpte därför 4 stycken vita tunnor från IKEA som jag prydde med svart dekorplast. Jag ritade egna illustrationer som jag skrev ut på papper och sedan skar ut till följande bilder: konservburk, glas, PET-flaskor o tidningar. Nu ser det mycket trevligare ut på vår "återvinningsstation" och det blev genast bättre ordning på torpet!
Då jag fram o tillbaka (fortfarande) klurar på sänggavel så fick dekorplasten återigen rycka ut. Här har vi en tillfällig sänggavel som är väldigt billig och väldigt enkel att ta bort o byta när jag väl bestämt mig! :)
I lillans rum fanns en gammal ful brun dörr in till klädkammaren. Denna målade jag svart och satte dit vit dekorplast i form av blommor!
I köket och på sovrumsdörrarna har också dekorplasten tagit sin plats. Dekorplast är verkligen toppen till mycket!!

4 kommentarer:

 1. Du har ju massor av pyssel tips :)
  Super fint !

  SvaraRadera
 2. Kul att du tittade föri i min blogg:)
  Fina pyssel du gjort:)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. älskar alla dessa tips! du ger mig inspiration =)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.