translate

söndag 26 juli 2009

Mina favoritpyssel! Del 2

Så var det dags för del 2 av mina favoritpyssel och vi har kommit till de 3 nischerna som jag renoverade i våras. Två av dem finns i hallgångarna och den tredje är i TV-delen i vardagsrummet.
Så här såg båda nischerna i hallgångarna ut från början. Carpark för lillans prylar och UGLY spegelväggar...
Så här såg den ena ut efter tapetsering och med lite nytt o fräscht. En tavla illustrerad av mig, jag skar också till en av spegelskivorna och satte den i en likadan ram som det grafiska trycket. De underbara Deer-krokarna från Bluebox passade in galant!!
Den andra nischen fick en större spegel då den är mitt emot vårt badrum samt intill våra klädgarderober. Det blir ofta att man fixar till sig där. Här fick de underbara sparvkrokarna från Favoritsaker ta plats. Även här hängde jag ett grafiskt tryck som jag gjort själv.
Närbild på sparvkrok..
Nischen i vardagsrummets TV-del såg ut så här!! Otäckt eller hur?!! Här stod tidigare våra DVD- och CD-skivor. Dessa finns ju nu, som jag visade i förra inlägget, i det renoverade DVD-skåpet till vänster i bild.
Och så här såg det ut efter tapetsering och uppfräschning!!
Min underbara teservis från en fairtraidbutik i Lidköping och klotet som min svärmor tillverkat i stengods passade in perfekt.
Tapeten i alla nischerna är faktiskt från COOP och var superbillig men ändå helt ok kvalitét.

3 kommentarer:

 1. Kul när man tittar tillbaka så där och ser vad mycket som förändrat sig! Verkligen stor skillnad, i synnerhet nischen i vardagsrummet!
  Gillar verkligen de små fågelkrokarna...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka förändringar! Så snyggt det blev!

  SvaraRadera
 3. nischerna blev verkligen jättebra! Gillar hallnischen med rådjurskrokarna, supersnyggt!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.