translate

torsdag 16 april 2009

Klädkammaren får sig en makeover

Äntligen har klädkammaren fått sig en riktig makeover! Jag ger ingen "före"-bild men ni kan säkert se framför er om jag säger att det endast gick att öppna dörren halvvägs och endast ta ett steg in med ena foten. Fullt med flyttkartonger, skräp och grejjer - huller om buller! Ska göra mer jobb härinne så det blir mer myskänsla att komma in här men är nöjd så här långt!!
De gröna förvaringarna från IKEA är guld värda och kostar endast kring 10-lappen. Ger en snygg färgbrytning och är väldigt billigt! Foderkorgar i plast är också snygga och praktiska! Här tjänstgör den som förvaring för mössor, vantar o halsdukar.
Lilla L har fått en egen avdelning för sina kläder. Det är hennes rum klädkammaren ligger innanför. Dörren har grundmålats med svart färg (fortfarande våt på bilden!) och kommer förmodligen få lite vita blommor på sig när allt är klart!
PUH!!! Nu ska jag sätta mig ner och dricka VATTEN!!! =)

6 kommentarer:

 1. Vilket fusk - med en så generös klädkammare. Är också svag för IKEAS förvaringslösningar. Så smarta och billiga. Fanns dock inte i grönt när vi köpte... :-(

  SvaraRadera
 2. Jättefint. Såg att vår vän "vaktis"
  sover gott på en hylla.
  Mamma

  SvaraRadera
 3. Så trevligt när man fått det organiserat! .
  ..jag är såå körd på tapeter just nu och tyckte genast att det hade varit riktigt läckert med en cool tapet i din garderob (skulle kännas lyxigt eller vad tror du?)
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat, det blev jättefint! Det svåra är att behålla ordningen efteråt. Jag ser fram emot att få en helt ny klädkammare om några månader som ska inredas helt från grunden. Fast först är det en tids kaos som väntar :).

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att ha en ordentlig klädkammare, ännu bättre när det är ordning i den. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Vad bra det blev och vad skönt det är att fixa sånt där! Dörren blev jättebra på "utsidan". Vad du grejjar på, jag får dåligt samvete! Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.