translate

onsdag 15 april 2009

Konsten att måla - arv från mamma?

För ett par veckor sedan sa min mamma något i stil med att jag inte ärvt min konstnärliga ådra från henne. Jag bara tittade på henne. Jag minns nog alla teckningar hon tvingades rita när jag var mindre och hur fantastiskt fint hon målade. Särskilt ansikten. Jag har alltid tänkt att hon kanske inte haft intresset bara och jag sa till henne att "du är ju jätteduktig på att måla". Och då tänkte hon faktiskt efter en stund.

Så nu kommer det förmodligen bli en konstnärlig present när bästa mamman fyller år i maj. Jag vet ju att mamma är en av mina flitiga läsare här, men hon vet redan om denna idé i mitt huvud.
Tänk vad härligt hon kommer ha i sommar när hon står på altanen vid stugan o ser ut över sjön och bara har fantasin som gränser! Jag skulle stolt hänga upp en tavla här hemma av min kära mamma! =)

6 kommentarer:

 1. Märkligt att man kan se det så olika ibland. Hoppas att hon antar utmaningen och hittar en ny hobby i sin konstnärlighet. :-)

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Ibland måste man höra att man är bra på något, för att inse det själv. Hoppas hon tar tag i sin talang och skapar nu!

  SvaraRadera
 3. Ja ja jag ser fram mot det!
  Mamma

  SvaraRadera
 4. Det är så kul nä rman kan gå tillbaka i arvsleden och se varifrån alla ens talanger kommer ifrån....
  Hos oss är det främst musiken som alla mina barn ärvt av mig som jag fått av min mamma.
  Men mina barn är SJUKT mer musikaliska än vad jag är..

  SvaraRadera
 5. Vad roligt om hon får en present där hon kan utveckla sin konstnärliga ådra. Tänk vad trevligt om ni kunde måla tillsammans :)
  Kram Therese

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.