translate

måndag 27 april 2009

Uppdatering med hälsocoaching, Big Comedy och IKEA

Det var några dagar sen jag hann blogga nu! Har varit borta i helgen och kom hem i går eftermiddag. Tänkte bara ge en liten uppdatering om min helg som varit så är vi väl ifatt sen?

I fredags fick jag träffa min alldeles egna privata hälsocoach som jag ska ha det närmsta året. Jag har fått nöjet att få en sådan genom jobbet och jag var grymt nöjd efter första mötet. Fick återigen göra konditionstest, väga, mäta och även mäta benstommen, vilket jag aldrig tidigare gjort. Därefter gjordes en "hälsokurva", mina värden fördes in i ett dataprogram och svosch - fick man reda på vad min benstomme väger (10 kg), vilken vikt som passar som idealvikt för just mig, min % kropssfett mm mm. Nästa gång jag ska träffa denna coach är i juni och då är det bäst att man visar på lite resultat! En jäkla morot får man ju säga! Får säga att jag är mäkta impressed av företaget jag jobbar på som satsar på detta för oss som verkligen vill! Helt gratis, det kan man ju verkligen inte säga nej till! Så nu får brudarna på stranden 2009 akta sig...!

I lördags styrde vi färden mot hemstaden. Blev en sväng till IKEA, biltema och så klart piren där vi åt årets första riktiga glass (lite motsägande mot förra stycket, jag vet!). Vilken sommarvärme! IKEA bjöd mig på 2 mattor och 10 kuddar för totalt 120:-. Kuddarna ska jag sy finfina fodral till och sedan är tanken att de ska kunna användas i trädgården och om barnen vill ha dem som lite slit o släng-myskuddar. Mattorna fick flytta in i klädkammaren så nu är det lite mysigare att gå in där också!

Lördagkvällen vigde jag och min kära mor till en härlig middag med gös som huvudrätt på Scandic vid Elmiaområdet. Därefter blev det BIG COMEDY och jädrar vad vi skrattade. Det var Peter Wahlbeck, Johan Glans, Petra Mede, Henrik Schyffert, David Batra, Johan Rheborg och Lenny Norman som bjöd på en ordentlig skrattsalva. Till och med Peter Wahlbeck som aldrig varit en stor favorit hos mig var riktigt tokbra. Petra Mede har jag inget emot vanligtvis, hon är bra på TV, men som ståuppare bland de andra höjdarna... Nä... Platt som en pannkaka... Ingen höjdare alls, tyvärr.

En riktigt bra helg har det varit och idag fortsätter det med ett riktigt roligt besök av min gamle vän E med sambo o deras lilla dotter. Ska bli sååå kul att träffa dem!

4 kommentarer:

 1. Kul att höra att de satsar så mycket på hälsan nu. Det verkar som om mycket har blivit bättre sen jag slutade. Kram och lycka till inför beachsäsongen (själv tänkte jag jobba mig upp i valrosstorlek tills dess :-)).

  SvaraRadera
 2. Låter so en helg som heter duga. Verkligen tummen upp för ditt företag som satsar så hårt på sin personal!

  SvaraRadera
 3. brudarna på stranden får akta sig oavsett! Du slår dom med hästlängder snygging ;)

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken härlig helg du verkar haft! Jag är fortfarande grymt avis på big comedy, men glädjer mig åt att du fick skratta loss! Vilken lyx med egen hälsocoach! Sjyst av din arbetsgivare, verkligen! Kan inte han/hon ringa min gamla häck till arbetsgivare..? Ha en skön vecka o kämpa på med sommarformen. Kram kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.