translate

måndag 1 juni 2009

Presenten till mor och bilhaveriet

I går var ju mors dag och jag skrev häromdagen att jag skulle visa vad min kära mor skulle få. Jag beställde ett halsband från MiNiMi Design (har ju skrivit om hennes underbara smycken förr och även haft en tävling där jag lottat ut ett smycke!) Jag ritade upp ungefär hur jag ville att det skulle se ut och efter lite modifiering på storlek på ringarna så blev slutresultatet såååå fint! Mitt foto blev dock inte så bra men ni ser kanske ändå! :)

På nedersta ringen står det "ÄLSKAD", ringen över är något mindre och där står mitt och min brors namn. Ringen över den är ytterligare något mindre och där stor min dotters namn. Sedan går det att fylla på med fler barnbarnsnamn om det nu blir så! :)

Tack Pernilla/MiNiMi Design för ytterligare ett finfint smycke. Du är bäst!

---
Min dag slutade bra till slut (se tidigare inlägg). Blev stående i Falköping då bilen började hoppa o dunka när jag stängde av farthållaren när jag kom in mot rondellerna där. kopplade det hela till att det var växellådan som ballade ur. Som tur var har jag snälla föräldrar som kom o hämtade mig och sedan skjutsade tillbaka mig på kvällen. Sambon åkte och kollade bilen och det visade sig att det INTE var växellådan (PUH! Den affären hade kunnat sluta på 25-30000:-). Däremot var alla bultarna på vänster framdäck i princip helt lösa och nästan på väg att ramla av. Jag hoppas innerligt att det inte var ett pojkstreck. Det hade kunnat sluta riktigt illa om däcket hade börjat vobbla när jag låg i 100 km/h... Nu gick det bra i alla fall och alla däck är nu ordentligt fastskruvade!

Tack mor o far för att ni körde oss fram o tillbaka! Stort tack också till Malin som hjälpte mig att få tag på sambon! Och tack MC Donalds i Falköping för att vi hade någonstans att sitta o mysa innan vi blev hämtade... ;)

7 kommentarer:

 1. Vilken jobbig bilinsident. Så farligt...

  Härlig present du gav din mamma. Så personlig! :-)

  SvaraRadera
 2. Oj,oj, vad läskigt!! Vad tur att det gick bra!!
  Halsbandet gillar jag. Riktigt fint!! ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det "bara" var bultarna! Vad fint halsbandet var, kan tänka mig att mor din blev riktigt glad =)

  SvaraRadera
 4. Precis samma hände oss för ett par veckor sedan, riktigt otäckt om man tänker på vad som kunde hänt.

  Jättefint smycke med en tanke bakom. Gissar att din mamma blev glad.

  SvaraRadera
 5. Vilket litet charmtroll!

  SvaraRadera
 6. Tusen tack själv vännen..
  Jag älskar med människor som kommer med ideer till mig som man sen kan bygga vidare på !!!
  Och jag håller med mor din !!!
  Fler barnbarn !!!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Det där kunde ju gått illa! Var det nyligen ni bytte däck på bilen? Samma sak hände C när han var på väg till jobbet och nyligen bytt till sommardäck. SKönt att allt gick bra och att ni hade en fin mors dag i alla fall! Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.