translate

onsdag 3 juni 2009

Att beröra och bli berörd tillbaka

När vi började hela karusellen med vårt företag och kom in på att till slut satsa på glasfotot så insåg man inte att man faktiskt skulle beröra människor så med det och bli så berörd tillbaka. Särskilt när någon vill ha en minnessten av en kär vän som gått bort. Jag blir jätterörd över att någon vill föreviga minnet med hjälp av vårt lilla glasfoto. Och återigen påminns man om hur skört livet är.

Jag är glad att vi kommit dit vi är idag med vår produkt även om vi fortfarande har en lång väg att vandra med utveckling av nya produkter och marknadsföring. Men när man berör folk med det man gör då är det värt allt slit i världen och då tror jag på vår produkt ännu mer.

Vill passa på att tacka alla för de fina kommentarer jag får av er. De värmer och gör mig alltid så glad! :)

Ha en jättefin dag och var rädda om varandra!

kram
Marie

4 kommentarer:

 1. Vilket fint inlägg - och tänkvärt! Önskar ofta att jag också hade ett jobb där jag kunde beröra mer. Ett jobb där man sitter framför datorn hela dagarna gör liksom inte det. Vi får väl se vad framtiden bär med sig. :-)

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare om att det var ett tänkvärt och fint inlägg. Vad underbart att ha ett arbete som berör andra människor :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Nu har jag hittat din blogg, fin!!

  Nu ligger min UtmaningsLista på min blogg, välkommen att spana in


  Må gott

  Maliin

  SvaraRadera
 4. Vilket fint inlägg. Visst är det en fantastisk känsla att något man skapar berör andra människor och tillför något positivt i deras liv. Snacka om arbetsglädje! :) Ha en finfin helg!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.