translate

onsdag 24 september 2008

Idéer och inspiration!

Det här med att läsa bloggar är en fantastisk upplevelse.
Man får så mycket uppslag och idéer. Det finns så många fantastiska bloggar där ute inom så väl inredning, mode, familjeliv etc.

Själv är jag väldigt intresserad av inredningsbloggar. Två stora favoriter är Designtjejens och Pyssliga Jakobs som jag verkligen tycker ni ska besöka om ni inte redan hittat dit.

Nu har jag hittat en tredje i Snusans inredningsblogg. Och där fick jag också ett fantastiskt uppslag i ett inlägg där hon skriver om just foton på kakel. Hon har lagt fina bilder på hur en kakelvägg skulle kunna se ut (förvisso hos en konkurrent) samt gjort små fina inrednings-kit till varje i form av handdukar, ljuslyktor, badrumsmattor etc. Vilket fick mig att genast vilja implementera detta i vår webshop på Kvänum Design och erbjuda liknande små kit i olika färger som passar till bilderna i shoppen. Så tack Snusan för det inspirerande inlägget!

3 kommentarer:

 1. Oj nu blev jag så rörd så jag fick gåshud!! Tusen tack för dina vänliga ord, både här och på min blogg :-D Länkar till dig om det är ok? Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du har börjat sticka.
  Själv håller jag för tillfället på med en tröja till min brors barnbarn.
  Vilken fart det har blivit med företaget - kul. Ses efter helgen.
  /Monica

  SvaraRadera
 3. Kul att man kan inspirera någon. :) Nu ska jag spana in eran webshop.
  Ha en bra dag! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.