translate

fredag 1 mars 2013

Gillar inte ordet vabruari

Nej uschiamej för februari 2013. Det var en hel del VAB denna månad (vård av barn alltså). Hela denna vecka har gått åt till att försöka kurera feber efter en maginfluensa som ägde rum FÖRRA helgen. Så tradigt att gå o dra hemma. Särskilt som man vet att man har mycket att göra på jobbet och man kände förra fredagen att nu kanske vi kommer ikapp! Inte kul. Sen är det konstigt att sonen hela tiden får så mycket feber varje gång han är sjuk, feber som inte vill ge med sig i första taget. Man blir ju lite orolig. Men de säger att det är vanligt att en del barn reagerar mer med feber och det är inte konstigt att gå med feber i ett par veckor (!) när de är små.

Nog om sjukdomar va. Snacka väder i stället? Vädret har ju i alla fall varit kanon den här veckan och jag har försökt ta en längre promenad med sonen i vagnen när vi har gått för att hämta storasyster på skolan. Det gör nog både honom och mig gott tror jag.

I helgen är det mellotajm igen. Jo, jag är lite av en melloälskare får jag nog säga. Det betyder inte att jag tycker låtarna är bra. Jag tycker det är fantastiskt roligt att klaga på låtarna också.
Men först... dotterns favorit....gladiatorerna.

Är inte mycket för TV-tittande annars. Jag gillar mest matprogrammen. :)

Nu ska jag passa på att vila lite medan sonen sover. Det märks att han är påverkad av feber och magsjuka, så här tidigt brukar han vanligtvis inte sova. Han brukar pressa sig till åtminstone efter lunch innan han djupdyker ner i sömnen.

Ha en bra helg folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.