translate

onsdag 1 juni 2011

Whoopie pies, vattenkoppor o magbild!

Ja, nu har även jag fastnat för att baka Whoopie pies! Och det är ju bra mycket lättare än att göra macarons, får jag ju påstå. Jättegoda, men att jämföra med macarons som många gör, kan jag inte göra.
Enda likheten är utseendet och ganachfyllningen som kan vara densamma.

En Whoopie pie är mer som en muffins. Jättegod, men en macaron är en macaron..! Ler
Men ett bevis på att de var goda, är att vi åt upp dem innan jag hann fota dem… Hoppsan så det kan gå!

Lillan här hemma fick vattenkoppor i förra veckan. Det är skönt att vi får det avklarat här, så går lillfisen lite säkrare när han kommer ut i sommar. Han behöver ju inte ha det med en gång, han kan ju få börja förskolan först.

leia vattenkoppor

Hon har kommit lindrigt undan lillan, de flesta kopporna har hon fått i ansiktet, men det har varit lite “lagom”. De har inte kliat eller gjort ont. Det jobbigaste har varit att inte få leka med kompisarna på förskolan. Oj vad hon längtar efter dem!

Så har jag tagit min första magbild nu också… Inte mycket att hänga i granen, men så här ser den ut i vecka 30:

magen i vecka 30

Det blev en ganska suddig bild, men ni ser ju att det putar i alla fall Ler Var på MVC idag och SF-måttet var 31 cm, något över normalkurvan.

I går var sambon iväg och köpte en ny skrivare/scanner då vår gamle Brother inte ville vara med längre. Det blev en Epson varje gång. Så snygg så jag kan tänka mig att ha den i vardagsrummet. Får visa bild på den sedan när den är installerad. Nu är det dags för lunch här hemma.

1 kommentar:

  1. Titta så fin mage! Stort gilla på den! Ogilla dock att L fått vattkoppor, men som du skrev så var det ju bättre nu än sedan. Tack för kommentarerna hos mig! Det var så gemytligt hos gynekologen så! ;-) Kramar!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.