translate

torsdag 16 juni 2011

Harbour Dress från Panos Emporio

Gjorde ett otroligt bra köp idag. Var på jakt efter en klänning till skolavslutningar, midsommar och andra trevliga tillställningar i sommar när man vill vara lite fin. Ville helst ha en klänning som inte är anpassad för gravida, men som funkar även för det ändamålet, eftersom jag inte kommer vara höggravid hela livet (puh, vilken tur!). Hittade denna vackra Harbour Dress från Panos Emporio:

 

harbour-dress-panos emporio

Den kostade en del, men denna klänning kommer jag kunna använda många gånger även kommande år. Nu ska jag bara hitta några skor i min garderob som fötterna fortfarande kommer i och som passar till klänningen… Lite svullna fötter har man ju dessvärre fått… Finurlig

3 kommentarer:

 1. Vilken snygg klänning och vilken
  smarrig tårta!!!!!!!!
  Mams

  SvaraRadera
 2. Hei, Den er bare super fiiin!!!
  Hvor fikk du tak i den? Jeg sitter i Norge og træler gjennom Google for å finne den... utsolgt overalt.. :(

  SvaraRadera
 3. Hej Lene! Vad roligt att du också gillar den, den är verkligen underbar och en helt fantastisk kvalitét. Jag köpte den i en butik på Torggatan 5 i Vara som heter Andréens. Jag tror att hon hade några kvar, men osäker på vilka storlekar. Kanske kan du få den fraktad om du har tur :) Deras telefonnr är 0512-10470, eller 0046512-10470 så antar jag att du kommer rätt. Lycka till!!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.