translate

söndag 20 februari 2011

Här virkas det!

Jag håller på med ett virkprojekt, som jag nämnt tidigare. En babyfilt ska det bli är tanken. Det börjar ta sig så pass att jag kan visa Er hur det ser ut så här långt. Jag hoppas att den kommer bli bra. Den är väldigt mjuk och go i alla fall. Och neutrala färger får det bli. Ler Lillan bestämde att filten ska heta “vitsvartgrön” och det är väl ett kanonbra namn på den här filten?

virkad filt

 

Idag är stora Tvättdagen med stort T… Så vi får se om det blir lite virkande mellan tvättarna Ler Övriga familjen ska åka och traska runt vid Hindens Rev och grilla lite. Trist att man inte kan hänga med, dels för en massa saker jag tänkte hinna med hemma för en gångs skull och sen har jag fått den härliga foglossningen som ett brev på posten. Ska ringa till sjukgymnasten i veckan och se om jag kan få börja på akupunktur och akupressur snart, det hjälper lite i alla fall. Den 8 mars är dags för rutinultraljud. Ser fram mot den dagen och hoppas att allt ser bra ut! Och kanske får man reda på om bullen är en Gösta eller Agda. Det finns olika läger här hemma. Grabben önskar sig innerligt en lillebror för “tänk om man har tre systrar helt plötsligt!! My gooood!” och tjejerna önskar sig helst en lillasyster. I slutändan ska nog alla bli nöjda ändå hoppas jag Blinkar.

Hoppas ni alla har en skön helg!

4 kommentarer:

 1. Vilken söt filt! Jag hoppas att du har haft en härlig helg och får en fin vecka! Kram

  SvaraRadera
 2. Söt filt, gumman, du är så duktig! Hoppas du får hjälp för foglossningen, låter inte så kul! Haha, "My Gooood"! Vad rolig han är! Kramar till er!

  SvaraRadera
 3. kul med en liten knodd i familjen!och jag kan ju faktiskt förstå storebror... 3 systrar hade ju varit lite väl jobbigt :P fast i slutändan så tror jag att han kommer tycka att en lillebror också är rätt jobbig ;) För det hör ju liksom till att småsyskon är :P

  SvaraRadera
 4. Tänk om man kunde virka:)
  Jag är i vecka 33 nu så att det känns enormt skönt att se slutet på denna graviditet. Magen börjar ta ut sin rätt och det värker överallt:))
  Klagar inte, men det brukar vara så i slutet - man är som en stoppad korv.
  Det är mysigt med tillskott, och vissa får kämpa. Inte så lätt alla gånger. Jag fick en hel del missfall med Magnus men nu var det nog meningen att jag skulle få en till. Hade aldrig orkat med den första tiden med tre barn(låter konstigt men på något vis styrs nog ödet lite)
  Här har vi bara legat sjuka nu, tror att Påryd är världens tillhåll för influensor:)
  Ha en underbar helg.
  KRAAAAM

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.