translate

måndag 6 oktober 2008

Pysslande

Vår hall är lite speciell då den även inkluderas av en trappuppgång. I denna trappuppgång har det också sett ut precis så. Inte så varmt och kärleksfullt utan ganska kalt. Detta tänkte jag börja råda bot på. Redan för ett bra tag sedan när lilla L var bebis så satte vi upp tapetserade skivor för trappräcket med sydd förvaring till. Men på väggen upp i trappan tänkte jag nu göra det lite "familjärt" och har börjat med att hänga upp lite kort på familjen samt hängt en ljusslinga med trollsländor (IKEA) utmed trappräcket för lite mysbelysning kvällstid. Jag var i väg till Slöjddetaljer i dag för att inhandla dekorplast så jag kan skära ut egen väggdekor - men tji fick jag. De visste inte ens vad det var för något (och de talade hela tiden med ryggen mot mig. Väldigt besvärade över att ha kunder som ber om hjälp, så de övriga sakerna jag tänkte köpa la jag sonika tillbaka och gick därifrån. Så tråkigt med personal som inte kan bemöda sig med att vara lite trevliga...). Någon som vet en webshop eller liknande där jag kan beställa självhäftande dekorplast?
Mina kommande projekt är att göra korgstolarna vita. Det har jag tänkt göra länge men nu ska det bli av. Även lilla L's korgstol ska bli vit. Sen blev jag ju självklart inspirerad av Pyssliga Jakobs inlägg där hon målade sin manliga staty svart. Jag som har den kvinnliga varianten tänkte måla den röd. Kanske får den något fint halsband också. Får se hur den artar sig!
Sedan tänkte jag måla om pallen som står i hallen. Den har blivit lite kantstött i alla flyttar. Därefter ska den få lite fina prickar från en gammal 50-talstapet och efter det ska den klarlackas. Kan nog bli finfint!

3 kommentarer:

 1. Åh va roligt att se allt blivande pyssel sen, kul att jag kan inspirera någon med mina små utsvävande idéer hahaha... :-) Kul idé i trappan med bilderna! Och jag förstår dig helt och fullt att du inte ville handla där - jag AVSKYR oserviceminded personal och det finns alltför många såna tyvärr. Kram och trevlig vecka!

  SvaraRadera
 2. Kan www.mellmine.se vara något?
  /Monica

  SvaraRadera
 3. Mellmine har måååånga varianter av dekorplast, kolla här
  http://www.mellmine.se/shop/catalog/index.php/cPath/115

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.