translate

måndag 28 juli 2008

"På vinön...

...där skiter vi var fan vi vill!" Så sa de i alla fall nån gång på 70-80-talet men när vi var där i helgen och hälsade på min goda vän och gamla studentkombo A så drack vi mest VIN!
Det var grymt trevligt att träffa både A, Er, Em och J. Fasen vad längesen det va...! Lilla L trivdes kanon också. Vad annars med ett gäng förskolefröknar på plats?!
Lilla L och A vattnar gräsmattan.

Lite av växtligheten i A's föräldrars stuga.

I övrigt i sommar har vi så klart gjort mer än så. Man kan ju tycka att man hinner blogga mer på semestern men så är icke fallet denna gång! F har hjälpt sin far att totalrenovera köket. Självklart kommer det där att sitta en kakelvägg från Kvänum Design också. De ville ha en blomma från sin egen trädgård och vi hittade denna vackra stockros vid ladugårdsväggen som vi fotade och sedan med våra magiska fingrar brände in i kakel. Så här ser det ut. Bilden är nästan 1,5 meter hög i sin helhet.

Kakelvägg från Kvänum Design

Innan Vinön-trippen var mina föräldrar här och hälsade på. Mycket trevligt och det blev en härlig dagstripp till en kvarn här i närheten där de har gott fika och fantastiskt fin natur.
Det har även hunnits med lite Smögen och staden J i sommar. Även hunnit umgås endel med F's far som varit hemma i några veckor från sitt utlandsarbetande!

Idag är det dock arbete igen. Semestern är över och lilla L är på förskolan igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.