translate

söndag 21 februari 2010

OS-Mössa á la Ganska Lagom

Osmössa Leia

I helgen har det ju som sagt bara vräkt ner snö ute så vi har hållit oss inne för det mesta. Vad passar inte bättre då än att virka en OS-mössa? :) Ja, de är ju verkligen i ropet nu o folk verkar som galna i huvudbonaden. Det finns ett “riktigt” mönster här, men då jag hade de mer pastelliga färgerna hemma i ett något tunnare garn så gjorde jag ett eget mönster i stället, som passade till lilltjejens huvud!

7 kommentarer:

 1. Kanon fin :) Visst är det roligt att virka .Min doter vill med ha fast hon vill ha andra färger .Och eftersom grabbar får varsin såmåste ju även hon få :)

  SvaraRadera
 2. Så söt i sin fina mössa! Verkar som jag också åker på att göra en, sonen ska handla garn imorgon... om det går att få tag på, det verkar slutsålt på många ställen!
  Irene

  SvaraRadera
 3. Men så fin! De verkar verkligen vara populärt med dessa mössor. Alla skriver om dom. Jag får ta tag i de där med virkningen. Jag försöker lära mig med jämna mellanrum men lyckas aldrig. Kram

  SvaraRadera
 4. Va jättesöt, hon passade ju utmärkt i den :-) Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Vad fin den blev! Ja de skriver om den i tidningen och en viss virknål har visst tagit slut...men du slängde bara ihop den och fin blev den :)

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 6. Hej
  hoppas det är slut på sjukstuga nu!
  Jag har precis också varit och köpt mössgarn, fast inte just blått och gult, för jag misstänker att det redan sitter en mormor och virkar os-mössor till barnen!
  Din mössa blev i alla fall superfin!

  SvaraRadera
 7. Vad fin den blev och passade henne jättebra! Vad stor hon har blivit! Jisses! Och lika söt som vanligt! :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.