translate

lördag 14 november 2009

Ny inbyggnadsugn!

ny inbyggnadsugn

Vår inbyggnadsugn pajjade. Ja, det trodde vi i alla fall först. Som tur var hade svärfar en helt ny electrolux stående som han hade tänkt att installera framöver, så vi fick hämta den. När vi väl skulle byta insåg vi att vår inbyggnadsugn visst fungerade… Så vi bytte inte. Dock förstod vi när vi skulle använda den nästa gång att något inte stod rätt till i alla fall… Så… efter lite skruvande och letande insåg vi att det hade brunnit lite i elektroniken – inte så bra. Så nu blev det ett byte i alla fall! Vad tycks?

Ytterligare en ugn kommer ju dock att köpas så att svärfar har en ugn när det väl är dags för honom att renovera klart sitt kök…!

Just nu invigs ugnen med lite lunch, det blir klyftpotatis och panerad fisk. Skall smaka smaskens!

Ha en fin helg!!

3 kommentarer:

 1. Påminer mig om mamma som köpte en ny frys när hennes var trasig. Väl installerat och klart så insåg dom att det bara var säkringen som hade gått :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att du fått din ugn!
  Kram Mamma

  SvaraRadera
 3. Själv köpte jag ny dammsugare när propparna gick hela tiden då jag skulle dammsuga, inget fel på den egentligen utan skåpet behövde uppdateras till annan styrka bara! Två dammsugare i garaget nu alltså!

  Snyggt blev det hos er tycker jag! Gillar när ugnen är högre upp så man slipper böja sig o ha sig! för oss med hund hade er varit idealisk!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.