translate

tisdag 25 augusti 2009

Nu är det dags för mig att uppdatera, eller vad säger ni? ;)

Det var ett par veckor sedan sist, jag som oftast har ett inlägg om dagen!!
Det har varit fullt upp på sistone och det är en anledning. En annan är, och det i en förlängning av att det varit fullt upp, att jag inte pysslat så mycket!

Jag är precis i gång med att byta arbetstid från natt till dag då nattjobbet har ätit upp mig rent fysiskt så från och med nästa vecka är jag nog lite mer "back on track" då jag börjar jobba dagtid igen. Sista nattveckan nu. Känns både tråkigt och skönt, nu när jag väl bestämt mig. Kommer dock att sakna mina nattkollegor grymt mycket!

Sen har det varit en massa möhippeplanerande för en god vän, som också tagit lite tid! Möhippan hölls i helgen och vart väldigt lyckad!! Så här trevligt hade vi, visst är vi grymt snygga? (Det är jag som är näst längst till höger. Bruden är närmast skorstenen iförd badmössa!) :)

Pysslandet har inte helt legat på latsidan, jag håller på med makeovern på lillans minikök men det tar lite tid innan det är klart. Jag gör lite pö om pö! :) Kanske har jag lite mer ork på kvällarna nu när jag börjar jobba dag igen. :)

Annars har vi fullt upp med företaget också, vi håller på att ta fram en ny produkt som kommer bli så jäkla fin (excuse my language) men för att den ska bli precis så som vi vill ha den så tar det lite tid men jag lovar att ni ska få se resultatet när det är klart!

Så håll ut och tappa inte andan och lusten över att mina inlägg inte är så täta just nu, jag lovar att jag har en massa idéer att förverkliga under hösten!!

kram
Marie

5 kommentarer:

 1. Började undra vart du tagit vägen... Kul att du ska börja jobba dag igen, då kan jag och Folke träffa dig också när vi kommer och hälsar på på ditt jobb i september-oktober någon gång. Kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt att se ett inlägg igen och att allt verkar vara bra med dig! Kram kram

  SvaraRadera
 3. Ibland är det ju så att man har så mycket annat runt omkring, då kommer bloggen i andra hand! Kul att du är tillbaka!
  Blir nyfiken på den nya produkten...
  Kram Irene

  SvaraRadera
 4. De blir ju så ibland. Livet måste ju komma före bloggen. Men jag väntar tålmodigt på nästa inlägg. Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.