translate

måndag 26 maj 2008

Då var det dags...


...att uppdatera lite bättre!
Jag vet att jag suger. Att ni ofta går in på min blogg och ser samma tråkiga inlägg som förra gången ni var inne o kikade. "Kom igen nu tjejen. Skriv något nån gång." Jag vet, för jag tänker likadant varje gång jag loggar in och plötsligt inser att jag faktiskt inte hinner skriva något vettigt. Så loggar jag ut igen.

Men nu får jag ta mig lite tid. Det har ju faktiskt hänt lite av varje senaste månaden. I stora drag så har vi hunnit med en sväng till mina föräldrar och firat min mamma som fyllt 60 år. Hurra för henne min gulliga underbara mamma.

Jag har stannat för ytterligare en bilincident för att vara en hjälpande hand. Denna gång var det INTE män med visitkort och guldlänkar. Det var på riktigt och jag var först på plats. En man i skåpbil körde på en kvinna på cykel. Det var blodigt och otäckt. De kände varandra och båda var väldigt chockade. Men hon klarade sig bra. Endast blåmärken och mindre köttsår. Hennes man kom förbi på kvällen och tackade mig för att jag hade hjälpt henne. Det kändes skönt att veta att allting hade gått bra. Man vet ju aldrig. Det kan vara skador som man inte ser. Jag träffade henne sen i centrum några dagar senare. Ville bara krama om henne. Så jäkla glad att hon lever o mår bra.

I helgen träffade vi J&E och partajade med dem på High Chaparall - utan barn! Det var riktigt trevligt. Lilla L var hos M&E och deras lilla L. Det blev även en sväng förbi mina föräldrar på mors dag för en liten lunch och tårtbit.

Företaget börjar ta form. Vi är laddade nu. Hoppas att hemsidan snart kan bli klar så vi kan köra på. Jag jobbar numer en dag i veckan i företaget. Det känns helt underbart när man gör det. Tänk om man kunde göra det varje dag. Nån gång i framtiden kanske! Eventuellt ska jag börja jobba natt efter semestern. Då blir det natt måndag o tisdag och sen ledig resten. Vilket betyder att jag får mer tid i företaget. Vi får se. Jag ropar inte hej än.

Lilla L är en stor kicka nu. 1,5 år förra veckan. Pratar o står i. Busar för fullt o har koll på det mesta. Det är riktigt roligt just nu för det händer så mkt hela tiden. Men det är fullt upp också. Hon har kommit på att hon kan hålla mig i handen o få med mig vart hon vill här hemma hela tiden. Går ingenstans utan mamma. PUH! Hon trivs bra på dagis i alla fall. Det är grymt bra personal där. L är bland de minsta också så hon får väl lite extra uppmärksamhet från de flesta.

Så där. Nu fick ni en liten uppdatering och om ni har tur så kommer inläggen lite tätare igen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.