translate

onsdag 9 april 2008

Sporadiskt...

...jag vet. Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Det är svårt att hitta tiden till det helt enkelt. Och framförallt kunna fokusera på just det så att det blir bra...!
Så är det att ha småbarn. Dessutom har vi ju inte datorerna uppe utan de står i vår "workshop" en trappa ner.

Denna veckan har varit seg. Lilla L är magsjuk sedan i fredags. Jag blev illamående igår o idag är även F hemma och mår riktigt pyrt o är också magsjuk. N o K skulle kommit hit i dag o varit några dagar men det är bättre att de stannar hos sin mamma så vi inte smittar hela den familjen. Hoppas verkligen att vi är friska till på fredag i alla fall. Det är tänkt att M&A ska komma hit eftersom vi fick ställa in middagen för några veckor sedan pga sjuka barn... På lördag ska jag förmodligen jobba så vida jag är frisk. Beordrad övertid. Det är sjukt mycket att göra på jobbet nu så det känns lite trist att man inte kan vara där och hjälpa till. Vet hur de andra sliter o kämpar just nu. Så är det...

Vad ockuperar tankarna annars... Allt möjligt. Läser ofta på aftonbladet.se och så tänker man - det där måste jag blogga om - men så glömmer man av det eller så hinner man inte. Men självklart blev man grymt påverkad av Arboga-morden. Magen vänder sig ut och in varje gång jag tänker på det och egentligen vill jag inte läsa om det, höra om det eller skriva om det. Att det kan finnas så skruvade människor som tar livet av små oskyldiga barn. Stackars familj. Samma sak gäller den stackars Engla som är försvunnen i Stjärnsund. Kanske ligger en pedo bakom. Jävla människor. Man tänker på hennes föräldrar som måste gå sönder inombords. De har ingen aning om var hon är eller vad som hänt henne. Jag hoppas att de hittar henne snart och att hon är vid liv och får fortsätta leva ett bra liv.

Nog om det.
SM-finalerna går nu för fullt mellan HV71-Linköping och självklart hoppas jag att HV tar hem det här. Klart de gör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.