translate

torsdag 24 maj 2012

Ååå dä toalett!

Det är ju för skönt det här vädret - eller vad säger ni?
Saknas bara en pool. Lillan går på simskola denna och nästa vecka (alla vardagar i veckan) - skönt för henne att få bada och plaska lite mitt under dagen när det är sån sommarvärme. Det är nästan så jag själv vill plumsa i, men det skulle väl se lite kul ut...!

Lillfisen gör framsteg som bara den. Nu når han upp till de "vanliga" fönsterbrädorna och drar ner saker, öppnar storasysters övre köksluckor och drar ut kittyporslinet. Baam! Booom! Krasch!
Till och med en sväng in i badrummet hann grabben med i går eftermiddag. Och på 10 sekunder lyckades han skvätta ner både sig själv, porslinsmuggen, badrumsmatta, golv, väggar, garderob... med blå färg från den där WC-rengöringsprylen man sätter i toaletten. Hur jag än gnuggade med både tvål o vatten och olja i badkaret, så fick jag inte bort allt. Han ser ut som ett blåmärke. Vi har att göra med en uppfinningsrik liten marodör här hemma. Nu får toalettbesöken klara sig utan fin blå färg bland kisset i fortsättningen, bara så ni vet som besöker oss.

Whaaaat? What did I dooo?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.