translate

lördag 31 oktober 2009

virka – min terapi

halloween2009 001

Jag går just nu igenom en jobbig period och mitt sätt att bearbeta är, förutom att prata med sambo, familj och vänner, just handarbete. Det får mig att tänka på annat en liten stund.

Jag virkade denna söta brudgum på förmiddagen. Fick ett par frågor i går från vilken bok jag hämtar dessa idéer. Den heter “Virka läskigt söta figurer” av Christer Haden och det är förlaget Bonnier Carlsen som ger ut den. De jag virkade i går har jag dock hittat på själv och brudgummen har jag modifierat lite genom att ge honom en längre underkropp än den som beskrivs i boken.

4 kommentarer:

 1. O vilken fin figur. Va duktig du är på att virka.

  Tråkigt att du har det jobbigt just nu. Skönt att du har familj och vänner att prata med och någonting som får dig att tänka på annat. Hoppas att det snart blir bättre.

  Tack för din kommentar hos mig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är på att virka!!
  Själv vet jag knappt hur en virknål ser ut... men jag vet hur gott kreativt skapande gör för själen...!
  Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Har också handarbetat mig genom jobbiga perioder i livet, började med stickning men fick tennis-armbåge av det !!!! hallå, hur gick det till *ler* Började då virka i stället och det ger inga men, bara som du säger terapi! Får fråga dig om råd när jag köpt boken sen!

  Virkar just nu två överkast till våra sängar i husvagnen parallellt med överkast för dubbelsäng hem! Man har att göra ett tag med andra ord!

  Stor och varm kram!

  SvaraRadera
 4. Vilka söta figurer du virkat! En stor kram, hoppas att det blir bättre snart!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.