translate

måndag 1 december 2008

Passa på att vinna!


Jag har tidigare pratat med Er om min insamling som jag gör genom Cancerforskningens hemsida. Mitt mål är att innan den 13 december få ihop MINST 1000:- som vi tillsammans skänker. Klicka på bannern längst ner i detta inlägg.

Och som ett tack till Er som är så fina och hjälper mig så ger jag er möjligheten att vinna ett par rosa torgvantar och en rosa halsduk. Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar. Det går bra att göra det på detta inlägg eller det gamla. Efter den 13 december lottar jag sedan ut detta rosa kit till någon av Er.

Det går att skänka allt från 20:- så ALLA har råd att hjälpa till. Betalningen sker på Cancerforskningens sida och är en säker betalning. Pengarna går alltså aldrig genom min hand. Så snälla! Hjälp till o gör ett sista ryck nu. Ni som vill, som har egna bloggar, får jättegärna tipsa era läsare - men det är absolut inget krav för att vara med!
Tack för ditt bidrag!

3 kommentarer:

 1. Bra att du påminner om insamlingen.
  Hoppas du kommer upp i 1000 kronor
  eller hellre - ännu mer.
  Mamma

  SvaraRadera
 2. Nu fick jag äntligen tummen ur och skänkte en slant!

  SvaraRadera
 3. Vad kul!!! Insamlingen tycker jag är toppen!!!!!!
  Hoppas att du har haft en jätte mysig tisdag! Jag sitter fortfarande kvar på jobbet men ska snart hem och tvätta.. blää.. men ont måste!
  Kramis

  SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande. Då blir jag glad! :)
Ev. spam och dyl kommer att plockas bort.