translate

måndag 31 maj 2010

Billiga Bågar!

Jag har behövt ett par extra glasögon ett tag men inte tagit mig för att ordna med det för det brukar bli så himla dyrt. Men så klickade jag in på Lensway och insåg att det behövde ju inte bli så dyrt alls! För 333.- inklusive glas klickade jag hem dessa bågar, med rätt styrka och allt! På 3 arbetsdagar fick jag hem dem i brevlådan. Och de funkar finfint. Me like!

lenswayBågar från LensWay

söndag 30 maj 2010

Grattis alla mina kollegor där ute!

Och med det menar jag alla mammor. För idag är det vår dag. Hoppas att ni alla får en finfin dag!!

Och till min finaste mamma – jag älskar dig!
Tack – för att du alltid finns där för mig i vått och torrt. Du är min allra allra bästa vän. Jag önskar att alla människor i världen hade en mamma som du. Då skulle världen vara en ljus och säker plats att finnas i. Lilla L grattar sin mormor också med en slängkyss!

grandma En bild från när lilla L var en liten skrutt med sin mormor.

lördag 29 maj 2010

Kryddburkar från Indiska

Denna söta kryddburk finns nu på Indiska för 19,50.- styck.
Användbar till så mycket mer än just kryddor. Kanske pärlor, knappar, gem, häftstift, mediciner… Ja, fantasin sätter gränsen.

Otroligt söta är de i alla fall och jag har 2 stycken i mitt kök med de dagliga vitaminerna i.

kryddburk indiska Kryddburk från Indiska

torsdag 27 maj 2010

Liten klotgrill!

Vi är trötta på engångsgrillen. För det första – så kan man i princip bara grilla korv på dem. För det andra, så känns det inte så miljövänligt. Idag hittade jag denna lilla klotgrill som man lätt bär med sig och som inte tar stor plats i bilen. Den kan vi ha i några somrar.

litenklotgrill Liten klotgrill för 150.- på Cheapy

söndag 23 maj 2010

Lillan har bakat


Goda rosenmuffins

Virkad liten bläckfisk

Jag kan ju inte bara slänga in en massa bilder på krukväxter, då tröttnar ni väl på mig? :) I går kväll tog vi det lugnt och åt lite god mat. Det var inget vidare bra program på TV så jag virkade lite grann och resultatet blev denna lilla gula bläckfisk till lillan!

virkad bläckfisk

lördag 22 maj 2010

Blomsterbänk



Plantering pågår!



fredag 21 maj 2010

Yes baby!!

smhi 100522

I morgon hittar ni mig i trädgården. Ska bara handla lite blommor.

onsdag 19 maj 2010

Puh!

Har gjort rent trädgårdsmöbler mm idag. Vilken värme det är ute! Helt underbart. Hoppas det blir mer av den varan resten av veckan och helgen!

Tack så hemskt mkt för era kommentarer! De värmer verkligen. Blir så glad.

I morgon ska lillans förskola ha lite aktiviteter på kvällen med picknick och sång mm. Blir trevligt. Sen är det snart helg också och det går ju inte av för hackor. Förhoppningsvis kan jag plantera lite sommarblommor då.

Ha det fint och tack än en gång för era snälla kommentarer.

måndag 17 maj 2010

Världens sötaste kruka…

…hittade jag på bluebox. Oj så söt! Vill ha!

stövelbasilika Bild från www.bluebox.se

Sommarblomster… Mmm!

Jag ser fram emot sommarn – och det gör väl du också?
Lite krukor ska som sagt till vid vår vägg. Jag tänkte mig kanske lite million bells och lavendel bland annat. Mmmm… Sååå fint!

lavendelikruka million-bells2

söndag 16 maj 2010

Jo, jag är nog tillbaka!

Jag har väl haft vad många kallar en "bloggpaus" till och från under det senaste året. Orken har inte infunnit sig. Alla pysseltankar har legat på is. Det har varit fullt upp med annat och den ork jag förr la på bloggen har jag helt enkelt lagt på annat.

Just nu har jag fått lite energi igen. Och som det känns just nu så kan det nog vara roligt att blogga. Så jag gör ett försök. Jag hoppas att ni fortfarande är kvar och har mig inlagd på Bloglovin - för då ser ni om jag uppdaterar bloggen (klicka på länken vid sidan om du vill lägga till mig).

Förlåt för att jag varit frånvarande. Nu ska jag bättra mig! :)

Och så ångrar jag ett inköp…

…som inte blev av!

Vi var på IKEA häromdagen och jag blev lite smått förälskad i dessa:

ikeaostlighinkkruka79kr

Det är IKEA’s hinkar “OSTLIG” som kostar 79:-/st. Visst är de härliga? Hade gärna ställt ett par sådana i olika färger vid vår vita parkbänk med lite frodiga blommor i, och kanske nån tomatplanta. Visst hade det varit fint? Jag ångrar så att jag inte köpte någon av dem. Får hoppas att det snart blir en tripp igen så jag kan köpa dessa härligt somriga hinkar.

En helg i trädgården

I helgen har jag fått lite tid till att ordna utmed solväggen utanför vårt hus. Det ska till lite mer krukor med örter och sommarblommor så småningom men nu ser det i alla fall lite städat ut. Det såg riktigt tråkigt ut innan jag satte igång.

garden no1

garden no2

Hrmm… Ja… det står visst kvar påskris i entrén! :)

garden 005

Lite buxbom i krukor och stengodsprylar som svärmor gjort

garden 004