translate

onsdag 30 december 2009

Bara jag och lilltjejen!

I går var jag och en kompis på bio (jo då ni gissar rätt - Avatar!) och idag är det mannens tur att se den tillsammans med de stora barnen. Jag och lillan har myst och pysslat. Lillan fick bestämma pyssel och då åkte pärlplattan med maxipärlorna fram! Hon får mig dit hon vill, är inte svårt att övertyga mig när hon sätter charmen till!
Önskar er ett riktigt gott nytt år!!

lördag 26 december 2009

Sugen på att titta på Avatar!

I mellandagarna blir det förhoppningsvis en sväng på bio med en vän för att se Avatar, som jag redan är kär i utan att ha sett den. Så jag bestämde mig för att själv se ut som dessa fantastiska figurer. I alla fall för en liten stund. I photoshop! :)

Hoppas ni alla haft en fantastisk julhelg!
kram!

onsdag 23 december 2009

Till Er från Mig


lördag 12 december 2009

Grattis "syster"!

En toppenvän fyller år i morgon på självaste Lucia och jag vill bara gratta dig så otroligt mycket på din dag! Hoppas att du får en riktigt trivsam födelsedag "systra mi"! Önskar att jag kunde svänga förbi o smaka på nån god julkaka som du bakat ;)

Massa kramar till dig från mig!!

En blogg till!

Jag har nu delat lite på mitt bloggande och har nu startat en blogg där jag bara har foton och illustrationer. Här fortsätter jag dock med pyssel, inredning, vardagliga händelser etc.

Kolla gärna in den andra bloggen: illustrerat.blogg.se

onsdag 9 december 2009

Jag vann en tävling!

..en riktigt julig tävling!! Nämligen de här söta tomtarna hos Ammi med bloggen House Of Jammi som även har webshopen www.houseofjammi.se.

Vill du ha dina egna tomtar eller något annat fint så är det inte för sent! Beställer du i webshopen före den 12 december så har du det hemma före jul!

lördag 5 december 2009

En liten hälsning från Malmö!


Uppdatering:
Nyss hemkommen från en underbart trevlig helg i Malmö hos min bror och hans sambo. Det blev mycket strosande i staden och nere i hamnen, här ser ni vy från hamnen över dyra lägenheter och så klart Turning Torso. Den lilla äggformade glaskupolen är ett orangerie där glada pensionärer på ett äldreboende kan tillbringa delar av sina dagar. Inte fy skam på ålderns höst. Det blev även ett besök på företaget där min bror jobbar. En helt UNDERBAR inredning, vilket kanske inte var så konstigt då han jobbar med produktdesign. Tyvärr inga bilder därifrån.
Nu hägrar soffan innan det är dags att krypa ner i sängen!
Hoppas ni haft en trevlig helg!!