translate

måndag 23 juni 2008

Midsommar


Nu är den över. Midsommar 2008. Det var grymt trevligt och vädret blev riktigt bra till slut. Dagen innefattade allt vad en midsommar ska innehålla - god mat, jordgubbstårta, kubb och lekar, goda drinkar och några enstaka nubbar (fler för en del som inte lärt sig!). Och fram på kvällen kom självklart vattenpipan.


Lilla L busade loss med värdparets goa franska bulldog och var helnöjd hon med. Vi övernattade i deras nyrenoverade gästhus. Mycket nice.


Lördagen inhandlades det pizza innan hemfärd och för att vara på den säkra sidan blåste jag i en riktig snutalkoholmätare. 0.0 promille och vi kunde åka hemåt igen! =) Mr boss, F alltså, höll sig bäst i passagerrstolen denna dag.

Är ganska nöjd just nu. Bara denna veckan kvar på jobbet o sen stundar semestern. Ska bli så himla skönt! Inte mycket planerat i år - vilket också är rätt skönt faktiskt. Jag ska bara vara!


måndag 16 juni 2008

Storebror är på G...

...om nu lagförslaget om övervakning från FRA träder i kraft. Vilket betyder att de kan läsa alla våra mail, lyssna av alla våra mobila och fasta telefonsamtal samt se vår internettrafik. Självklart är det i syfte att kartlägga kriminella - men vi vet ju att det kommer att missbrukas - som övervakning historiskt sett alltid har gjort. Vad händer med de mänskliga rättigheterna?

torsdag 5 juni 2008

Det närmar sig...



















...snart är det dags. Efter över ett års förberedelser så kommer vi snart igång. Snart är hemlighetsmakerierna över. I sommar kan ni se vad vi pysslar med och då lägger jag ut länken till hemsidan här. Då är det bara att börja beställa.

måndag 2 juni 2008

Såå söt

skön helg

Vilken underbar sommarvärme det har varit. Helt super!
I går var vi med barnen o badade o solade nästan hela dagen. Lokaltidningen var där o gjorde ett reportage och vår lilla L blev fotad och är med i dagens nr. Ska snart gå till affären och inhandla ett par exemplar.
Lördagen gick för F's del i princip åt att titta på N o K och deras klassfotbollscup. Jag o L passade på att sova långmiddag i stället. I fredags var vi på en soft grillkväll med jobbarkompisar. Kunde inte bli mer idylliskt än att sitta vid en söt liten röd stuga vid kinnekulles rand med klarblå himmel och gassande solsken.

Nu ska jag jobba vidare... Det är ju måndag igen...